Perlu ke ?


Sekarang nie umai tertanya-tanya , terfikir-fikir .. perlu ke umai buat fan page ? tapi fan page nie untuk apa sebenarnya ? untuk menambahkan peminat ? takkan lhaa .. maybe untuk pengetahuan orang lain tentang diri kita ? emm .. umai tak tahu lhaa .. confused tentang perlunya untuk kita membuat fan page .. tapi yang umai tengok .. kebanyakkan blogger or paling senang sume blogger ada fan page yg dah beratus , beribu orang yang like .. tapi umai nie fan page pown tak de .. setakat fb , twitter n tumblr je ada lhaa .. huhu .. tapi kalau buat fan page tu pown nak kne tulis apa ? buat apa je kan kat fan page tu ? huhu .. kalau korang ada jalan penyelesaiannya .. comment lhaa :)

-comment anda sungguh dihargai- 
" />
Suka ? Like lhaa ^^

2 comments: