Cinta Muka Buku ?


Tengok tajuk je mesti orang dah tertarik nak baca post umai nie kan ? hee
umai tawu .. kebanyakan remaja generasi y nie memang ramai yang terjebak dengan cinta muka buku nie .. memang lhaa tak salah , tapi perlu berhati - hati sebab orang yang ada dekat facebook tu sume bukannya boleyy dipercaya sangat kan ? ada jugakk kawan-2 umai yang mengalami cinta di alam maya nie .. mula-2 memang lhaa best .. sweet lhaa apa sume .. tapi lama-2 kne tinggal jugakk .. sebab boyfie dy jumpa perempuan yang lagi cantekk drpd dy kat facebook tu .. lagipun dyorang tak pernah jumpa and itu yang dijadikan sebagai alasan untuk boyfie dy mintakk putus .. bangang je kan ? tapi siapa yang perlu dipersalahkan bila ada hati yang terluka ? sendiri fikir lhaa kan ? tak de siapa-2 yang memaksa .. kita yang buat pilihan sendiri .. tapi ada jugakk cinta muka buku nie yang kekal sampai ke jinjang pelamin .. :) macam Harith Iskandar yang dalam iklan Nescafe tu .. dy jumpa bini dy dalam laman muka buku lhaa .. hee .. tapi jodoh pertemuan sume di tangan Allah S.W.T .. jika ditakdirkan jumpa jodoh di facebook nak buat cam ne kan ? hee .. terima je lhaa , apa ada nya :) 

-Berceloteh macam ad PENGALAMAN- -,-
" />
Suka ? Like lhaa ^^

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete